2020/10/30

イングリッシュクラブ Halloween party

Tweet ThisSend to Facebook | by:イングリッシュクラブ顧問

On October 28th, we had our annual Halloween party with the other ALTs in Miyoshi City and Rachelle and Kaius.

We chose designs and carved three pumpkins.
The second years carved Charlie Brown and Snoopy pumpkin, and the first years carved a Minion pumpkin and a cat pumpkin. The third years have been very busy with entrance exams and job interviews, but they were able to party with us as well.

Now our pumpkins are in front of the school for all the students to see!

イングリッシュクラブは、英語の先生とALTの先生のもと、毎週水曜日に活動しています。英会話はもちろん、英語の映画鑑賞、カードゲーム、授業で習った英文や発音のチェック、イングリッシュクラブ内でのスピーチコンテストなど、英語を使った活動をALTの先生を中心に行っています。
 また、外国の文化を体験する活動もたくさんあります。他の学校のALTの先生を招いたハロウィンパーティーでは、大きなパンプキンを削り、ジャック・オー・ランタンを作りました。クリスマスパーティーでは、色々な国の料理作りに挑戦しました。
 イングリッシュクラブでは、英語を楽しみながら勉強ができます。先輩・後輩の仲も良いので、興味がある方はぜひ英語教室に足を運んでみてください。